Vraag direct uw
kostenindicatie aan

Ons advies

Wij bieden advies op het gebied van begrotingen en budgetten. Ook kunt u bij ons terecht voor de afwikkeling van nalatenschappen. Onze fiscalisten informeren u graag over BTW en vennootschapsbelasting. Neem gerust contact met ons op over begrotingen, budgetten, nalatenschappen, BTW en vennootschapsbelasting.

Begrotingen en budgetten

Onze administratieve medewerkers zijn behulpzaam bij het opstellen van de begroting en budgetten. Voor inzicht in de actuele stand van zaken van de begroting en budgetten, wordt u ondersteund door middel van online software.

Begrotingen en budgetten 

Afwikkeling nalatenschap

Voor de afwikkeling van nalatenschappen is specifieke deskundigheid vereist. Wij kunnen de afwikkeling van een legaat of nalatenschap begeleiden en desgewenst van u overnemen.

Afwikkeling nalatenschap 

Fiscaal advies

De fiscale kansen en risico’s brengen wij voor u in beeld. Onder ander voor omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Maak gebruik van onze fiscale scan.

Fiscaal advies 

ANBI

Het aanvragen van een ANBI-status vraagt een goede voorbereiding. De regelgeving rondom ANBI verandert regelmatig. Onze fiscalisten helpen u graag verder.

ANBI