Vraag direct uw
kostenindicatie aan

Onze diensten

Wij bieden maatwerk voor stichtingen en verenigingen. Zowel front- als backoffice diensten. U kunt hierbij denken aan uw leden- of donateursadministratie. Online financiële en projectadministratie behoort ook tot de mogelijkheden. Voor salarisadministratie en uw gehele backoffice bieden wij een vast aanspreekpunt. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het ontzorgen en de continuïteit van uw front- en backoffice. U bent welkom met vragen over uw leden- of donateursadministratie, de online financiële en projectadministratie en / of salarisadministratie.

Leden- en donateursadministratie

Als vereniging koestert u uw leden. Als stichting uw donateurs. Het voeren van een leden- of donateursadministratie is daarbij onontbeerlijk.

Leden- en donateursadministratie 

Financiële administratie

Het is belangrijk een goede financiële administratie op te zetten en bij te houden. Met de financiële administratie legt u vast wat er in uw stichting of vereniging gebeurt en houdt u overzicht.

Financiële administratie 

Salarisadministratie

Voor stichtingen en verenigingen is salarisadministratie op maat mogelijk. Bij ons gaat salarisadministratie verder dan dataverwerking.

Salarisadministratie 

Secretariële ondersteuning

Als stichting of vereniging wilt u bedrijfsmatig werken. Onmisbaar hierbij is professionele secretariële ondersteuning.

Secretariële ondersteuning 

Stand by controlling

Uw stichting of vereniging heeft behoefte aan financiële managementinformatie. Maar het hoeft voor een controller geen fulltime baan te zijn. Een oplossing op maat is stand by controlling.

Stand by controlling