Algemeen

Als directie of bestuur van een stichting of vereniging heeft u behoefte aan ondersteuning op administratief, financieel en fiscaal gebied. Voor diverse stichtingen en verenigingen vervullen wij op dit moment de administratieve functie en/of de controllerfunctie. Ons doel is hierbij u de zorg voor een goede administratieve en financiële informatieverwerking uit handen te nemen, zodat u zich volledig kunt richten op het inhoudelijk aansturen van uw organisatie. Ons uitgangspunt is dat u bepaalt voor welke soort dienst u ons inschakelt.

NonProfit Support stelt zich ten doel stichtingen en verenigingen te ontzorgen door de administratieve, financiële en fiscale processen optimaal en flexibel in te vullen.

Naast de administratieve dienstverlening aan stichtingen en verenigingen, geven wij ook ondersteuning op P&O gebied (werving, selectie, personeelsinformatiesysteem), ledenadministratie, subsidieaanvragen, planning & control, belastingadvies (waaronder BTW) en administratieve automatisering.

Diensten

Diensten die NonProfit Support voor u kan verzorgen zijn onder andere: